0
0
0

Жирні кислоти (Omega-3 Omega-6)

0
Природне джерело омега-3 жирних кислот з високою концентрацією ЕПК І ДГК! ..
990.00 грн.
До кошика
Жирні кислоти (Omega-3 Omega-6)

При правильному застосуванні риб'ячий жир може зробити вашу серцево-судинну систему майже невразливою для навантажень, поліпшить чутливість до інсуліну, зробить ваше тіло струнким і підтягнутим. На жаль, багато хто не може досягти всіх плюсів прийому риб'ячого жиру через незнання як риб'ячий жир, а точніше Омега-3 жирні кислоти працюють.


Молекули омега-3 дуже пластичні та гнучкі. Вони виступають ідеальною їжею для найшвидших органів: мозку і серця, перш за все. Жирні кислоти Омега-3 роблять кров рідшою, змушують серце битися швидко і ритмічно, мозок - працювати чітко, очі - бачити гостро і звикати до темряви. Звичайно ж, людині дуже потрібні такі кислоти. Вони прискорюють метаболізм і змушують органи нашого тіла працювати злагоджено.


Молекули Омега-6 виконують прямо протилежну функцію: вони роблять кров гущі, уповільнюють обмінні процеси, а в разі надлишку провокують розвиток запалень і пухлин.


Важливо зберегти співвідношення Омега-6 жирних кислот до Омега-3 жирних кислот приблизно 3 до 1, як це задумано природою. Ось чому самі хороший спосіб - приймати риб'ячий жир в капсулах.


Але ви не можете просто взяти кілька капсул риб'ячого жиру і очікувати, що все стане на свої місця, без одночасного скорочення у вашій дієті Омега-6 жирних кислот.


4 способи вирішення проблеми:

1. Безумовно, збільшити прийом Омега-3 жирних кислот високої якості - оптимально це риб'ячий жир в капсулах.

2. Одночасно зменшити споживання Омега-6. Ви можете зробити це уникаючи більшості продуктів, які зроблені з зерен і тривалого терміну зберігання, тобто з високою концентрацією Омега-6. Уникайте готування продуктів на маслах, таких як: соняшникова, соєва, кукурудзяна, замість цього використовуйте оливкову і льняне масло.

3. Уникайте споживання ресторанної їжі, так як вона майже завжди з високим вмістом Омега-6 жирних кислот.

4. Вибирайте яловичину, птицю вирощену на натуральних кормах, це зазвичай фермерська продукція.


Пам'ятайте, що співвідношення двох жирних кислот - це більш важливий момент, ніж їх кількість.